Pentru că inima noastră ești tu, vino să celebrăm împreunã 18 ani de activitate!

Pentru că inima noastră ești tu, vino să celebrăm împreunã 18 ani de activitate!
Centrul de Diagnostic LUX-RO sărbătoreşte pe 01 august 18 ani de la înfiinţarea sa. 
Situată central, pe strada Poștei nr.9, Centrul de diagnostic LUX-RO se remarcă prin diversitatea serviciilor medicale de calitate oferite la preţuri rezonabile.


Valorile Centrulului de diagnostic LUX-RO se învârt în jurul oamenilor, a confortului lor în sistemul medical şi în jurul profesionalismului doctorilor. Înainte de toate, la Centrul de diagnostic LUX-RO, fiecare pacient este un om, nu o statistică. De aceea, managementul clinicii crede într-un sistem medical privat, accesibil ca preţuri, primitor şi empatic. Obiectivul Centrului de diagnostic LUX-RO este acela de a pune la dispoziţia pacienţilor săi o gamă completă de servicii medicale şi analize de laborator, la un nivel ridicat de profesionalism. 

"Astăzi sărbătorim 18 ani de când am deschis porțile Centrulului de diagnostic LUX-RO. În tot acest timp am căpătat noi dimensiuni, am dobândit noi valențe și ne-am întărit promisiunea cu care am plecat la drum: nevoile pacienților sunt prioritatea noastră numarul 1. De aceea, dragi pacienți și prieteni, astăzi ne reînnoim angajamentul de a vă întâmpina întotdeauna cu seriozitatea, profesionalismul și caldura cu care v-am tratat întotdeauna. Pentru clientii care sărbătoresc cu noi 18 ani de activitate, în săptămâna 27 iulie - 1 august 2015, 18% reducere la serviciile medicale! Tot în această perioadă, fiecare al 18-lea client beneficiază de 50% reducere la o consultație!" declară managerul LUX-RO Dana Gavriliuc. 

Pentru mai multe informații, 
www.lux-ro.ro 
0231 535453, 0729 931116, 0746 031712
Luni-vineri:7-18
Sâmbătă:8-14
Email:  luxro @ yahoo.com

 (Material publicitar).