Soția patronului Victor Construct vrea o chirie mai mare pentru Grădinița 24

Soția patronului Victor Construct vrea o chirie mai mare pentru Grădinița 24
Situația Grădiniței nr.24 din municipiul Botoșani, care funcționează într-o clădire de pe strada Mihail Kogălniceanu, din municipiul Botoșani, al cărei proprietar este Luminița Mihalachi, soția omului de afaceri Victor Mihalachi, va fi pusă în discuție în ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare.

Contractul de închiriere pentru acest imobil expiră în luna august iar conducerea Școlii nr.16, la care este arondată această grădiniță, a solicitat proprietarului prelungirea contractului pe o perioadă de un an de zile.

Răspunsul comunicat de proprietar este unul favorabil, însă pune condiția de majorare a chiriei lunare de la 1.200 de euro, cât este în prezent, la 2.000 de euro.

În aceste condiții, Executivul Primăriei a propus constituirea unei comisii de negociere, aspect ce va fi dezbătut în plenul Consiliului Local. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
739

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
241

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
196

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...