BOTOSANI: O singura medie de 10 in tot judetul! Vezi TOP 10 cele mai bune medii!

BOTOSANI: O singura medie de 10 in tot judetul! Vezi TOP 10 cele mai bune medii!
Daca anul trecut judetul Botosani nu a avut nicio medie de 10 la examenul de bacalaureat, in acest an un elev a reusit performanta de a avea media maxima la acest examen important din viata adolescentilor.

Singura medie de 10 a fost obtinuta de Elena Raluca Munteanu, eleva la Liceul Dimitrie Cantemir din Darabani. Primele doua pozitii din TOP 10 cele mai bune medii obtinute in judetul Botosani sunt ocupate de elevi din afara municipiului Botosani.

Pe pozitia a doua se afla elevul Adrian Luca, de la Liceul "Regina Maria" din municipiul Dorohoi, cu media 9,96, iar pe locul trei este Alexandra Rusti, de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" din municipiul Botosani, reusind sa obtina media 9,93. 

Dupa cum putem observa, in TOP 3 nu se afla niciun elev de la cele trei unitati de invatamant renumite din municipiul Botosani, Colegiul National "AT Laurian", Colegiul National "Mihai Eminescu" sau Colegiul Economic "Octav Onicescu", primul elev de la aceste licee intrat in TOP 10 aflandu-se pe pozitia a sasea, cu media 9,88.

 

 

Spune-ne opinia ta