Vezi ONG-urile care au primit bani de la Consiliul Judeţean, în a doua sesiune de depunere a proiectelor!

Vezi ONG-urile care au primit bani de la Consiliul Judeţean, în a doua sesiune de depunere a proiectelor!
Mai multe asociaţii neguvernamentale din Botoşani au obţinut finanţări nerambursabile din partea Consiliului Judeţean, în cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor.
 
Pentru cultură şi educaţie, în cea de-a doua sesiune a fost alocată suma de 109.105 lei. Dintre cele şase proiecte depuse, doar două au fost câştigătoare. Este vorba despre proiectul Festivalul de dans şi muzică Populară "Cânt şi joc moldovenesc", aflat la a patra ediţie, depus de Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente, care a obţinut o finanţare nerambursabilă de 35.550 de lei, şi de Asociaţia Culturală Arlechin, cu Festivalul Naţional de Dans Clasic şi Balet "Arlechin", ediţia a şaptea, care a obţinut suma de 32.400 de lei.
 
Pe domeniul sportiv a fost disponibilă suma de 214.020 de lei, iar câştigătoare au fost patru proiecte. Este vorba despre Asociaţia Sportivă Ecologistul, care a obţinut 20.900 de lei pentru proiectul "Fotbal, organizare competiţii şi întreceri sportive", Asociaţia Judeţeană de Atletism cu proiectul "Promovarea sportului de Performanţă- Festivalul Atletismului botoşănean", a obţinut 10.539 de lei, Asociaţia Taekwondo cu "Promovarea judeţului Botoşani- talent sportiv prin Taekwondo WTF- sport olimpic", a obţinut o finanţare de 37.951, şi Asociaţia Sportivă Autoracying Club "Performanţă în automobilism 2015", cu suma de 15.544 de lei.

Celelalte organizaţii care au depus proiecte nu au îndeplinit condiţiile în vederea acordării finanţărilor nerambursabile.
 
În urma derulării celei de-a doua sesiuni de proiecte  au rămas 41.155 de lei pe domeniul cultură şi educaţie şi 129.896 pe domeniul sportiv.
 
În acest an, Consiliul Judeţean a alocat pentru finanţări nerambursabile 200.000 de lei pentru cultură- educaţie şi 1,1 milioane de lei pentru domeniul sportiv.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
40

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
171

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
72

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...