TRAGEDIE! Tânăr de 16 ani, mort dupa ce s-a inecat intr-o balta! FOTO

TRAGEDIE! Tânăr de 16 ani, mort dupa ce s-a inecat intr-o balta! FOTO
Un adolescent în vârstă de 16 ani si-a pierdut viața, duminică dupa-amiază, dupa ce s-a înecat intr-o balta amenajată de autoritatile din comuna Gorbanesti pentru a bea animalele apa. 

Andrei A., din Silișcani, s-a dus cu mai mulți amici pentru a se răcori, iar la un moment dat a intrat în balta care in unele locuri are o adancime de trei metri. Nestiind sa înoate, băiatul s-a scufundat la scurt timp.

 Cand au vazut ca nu mai iese la suprafata, pirietenii acestuia au inceput sa strige dupa ajutor, iar sătenii au sunat la 112 .
 
La fata locului a ajuns o ambulanță si un echipaj de pompieri, angajatii Inspctoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta reusind  dupa câteva minute sa-l scoată pe tânăr din apa. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru adolescent, acesta fiind deja mort.
Mama baiatului a ajuns si ea in scurt timp in locul in care fiul sau si-a pierdut viata, la vederea trupului neinsulfetit al acestuia prabusindu-se la pamant.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
14

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
194

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
118

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...