Optimism la FC Botosani: "Sunt convins ca ne vom califica in turul doi"

Optimism la FC Botosani: "Sunt convins ca ne vom califica in turul doi"

 Leo Grozavu  

Antrenorul FC Botosani, Leo Grozavu, s-a aratat multumit de jocul prestat de elevii sai, care au dominat partida si au avut multe ocazii de a marca, insa nu poate fi multumit si de rezultatul obtinut.

Totusi, tehnicianul botosanenilor este convins ca echipa se va califica in turul doi. Pentru a spera la calificare FC Botosani trebuie sa inscrie obligatoriu in Georgia, altfel, in caz de 0-0 se vor califica georgienii.

"A fost o atmosfera frumoasa, cu un public minunat. Din pacate am primit acel gol pe o naivitate a noastra si in cupele europene golurile astea te apasa. Timp de 15 minute am fost debusolati, dupa care am pus presiune pe adversar, dar nu am reusit sa marcam. Eu sunt multumit de cum au abordat baietii partida. Tinand cont ca au fost multi debutanti, nu am reusit sa castigam mult la relatiile de joc. Ii felicit pentru atitudinea de care au dat dovada pe teren. Sigur, rezultatul nu ne multumeste, dar asta este fotbalul. Am avut o echipa noua in defensiva. Chiar daca Rashid nu e nou, el nu prea a jucat, dar s-a achitat excelent de sarcini. A fost acea greseala in defensiva si au marcat, contrar cursului jocului. Am mai spus-o, avem nevoie de putin timp pentru a face o echipa greu de invins. Prima repriza s-a terminat la egalitate, a doua repriza se va juca in Georgia. Sunt convins ca vom califica in turul doi.", a spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta