Suporterii botosaneni, rugati sa incurajeze echipa tot meciul cu georgienii: "Avem nevoie de un public cald"

Suporterii botosaneni, rugati sa incurajeze echipa tot meciul cu georgienii: "Avem nevoie de un public cald"
Staff-ul tehnic si jucatorii echipei FC Botosani fac un apel la publicul botosean prezent la meciul de joi seara cu georgienii de la Tskhinvali.

Antrenorul Leo Grozavu ii roaga pe suporter sa incurajeze echipa 90 de minute, chiar daca vor exista momente cand jucatorii vor gresi. Mai mult ca sigur partida se va juca cu casa inchisa, astfel ca atmosfera va fi un incendiara.

"Faptul ca s-au dat aproape toate biletele nu poate decat sa ne bucure. Eu personal sunt surprins, dar la modul placut de acest lucru. Ca de fiecare data ne dorim sa jucam cu tribunele pline si sper ca la cat mai multe meciuri sa se intample asta. Vreau sa avem publicul cat se poate de aproape si fac pe aceasta cale un apel, pentru a reusi sa ducem aceasta poveste cat mai mult, avem nevoie de ajutor. Multi dintre jucatorii nostri sunt debutanti in Europa League si s-ar putea sa apara la un moment dat si greseli, insa vreau ca publicul sa fie alaturi de baieti, pentru ca avem nevoie de un public cald, care sa stie sa duca echipa spre victorie. Atunci cand au fost alaturi de noi, echipa a reusit sa-i satisfaca prin prestatie si sper sa se intample si de aceasta data", a spus Leo Grozavu.

Partida dintre FC Botosani si FC Spartaki Tskhinvali va avea loc joi seara, incepand cu ora 20:00.

 

Spune-ne opinia ta