Leo Grozavu, inaintea debutului in Europa League: "Suntem pregatiti. Este o sansa pentru jucatori de a scoate capul in Europa"

Leo Grozavu, inaintea debutului in Europa League: "Suntem pregatiti. Este o sansa pentru jucatori de a scoate capul in Europa"

 Leo Grozavu  

FC Botosani debuteaza joi seara in Europa League, incepand cu ora 20:00, pe teren propriu, impotriva georgienilor de la Spartaki Tskhinvali.

Tehnicianul botosaneanilor, Leo Grozavu, este si el la debutul sau in calitatea de antrenor in aceasta competitie si spune ca a adunat destul informatii despre adversari, iar echipa este pregatita.

"E un moment important, atat pentru mine, cat si pentru club. Vrem sa profitam de aceste ocazii, sa incercam sa facem ca aceasta premiera sa fie cat mai frumoasa pentru noi. Avem suficient de multe informatii despre cei de la Spartaki Tskhivali, incat sa putem fi pregatit. Si ei debuteaza in aceasta competie, dar cred ca fotbalul romanesc este peste cel georgian si avem obligatia sa ne comportam de asemenea maniera. Nu va fi o intalnire usoara. Am urmarit adversarul si nu intamplator au ajuns aici. Este o echipa disciplinata, o echipa specifica poporului georgian, talentata si luptatoare. Sunt convins ca baietii nostri stiu ca este o sansa de a scoate capul in Europa si sunt convins ca vor sti sa profite.", a spus Leo Grozavu.

Intrebat daca FC Botosani poate transa calificarea in turul doi inca din prima mansa, Grozavu a precizat ca nu se gandeste la asa ceva.

"Nu vreau sa ma gandesc la asta si nici nu cred ca putem castiga de o asemenea maniera, incat sa putem spune ca returul va fi o simpla formalitate. Este o echipa periculoasa, care in decursul campionatului au facut rezultate bune si cu echipa campioana si cea mai titrata de la ei din tara, Dinamo Tbilisi. Nu cred ca se va transa calificarea dupa o singura mansa. Participarea in Europa League este pentru noi un bonus si ne dorim sa accedem mai departe. Vream sa transam calificarea in doar 180 de minute, pentru ca dupa meciuri retur mai avem putine zile pana la debutul in noul sezonul si nu ne dorim prelungiri.", a mai adaugat antrenorul.

 

Spune-ne opinia ta