Vezi ce loc a ocupat FC Botosani la finalul sezonului trecut, in clasamentul Fair-Play!

Vezi ce loc a ocupat FC Botosani la finalul sezonului trecut, in clasamentul Fair-Play!
Ca în fiecare pauză competiţională, rezumatul datelor statistice generale se încheie cu clasamentul fair-play, un top în care un cartonaş roşu încasat de o echipă a fost penalizat cu trei puncte, iar cel galben cu un punct.

Cu doar patru eliminări şi 77 de cartonașe galbene primite, CS U Craiova a terminat sezonul 2014-2015 pe primul loc în ierarhia sportivităţii, devansând o altă nou-promovată, CSMS Iaşi, distanţa în clasament fiind doar de un punct (72 galbene/6 roşii).

Treapta a treia a podiumului a fost câştigată de Gaz Metan Mediaș, formaţie care a contabilizat 92 puncte de penalizare, la fel ca Petrolul, departajarea fâcându-se la numărul de eliminări (4 sibienii - 6 prahovenii).

FC Botosani ocupa doar locul 11 in acest clasament, avand 90 de cartonase galbene si 6 rosii. 

La polul opus o găsim Oţelul pe ultimul loc, gălăţenii suferind mult din cauza celor 14 cartonașe roşii încasate, şi Astra pe 17, o prezenţă surprinzătoare, asta dacă ne amintim că în precedentele sezoane gruparea giurgiuveană era una dintre cele mai sportive echipe.


1546 de cartonașe galbene şi 124 roşii s-au contabilizat pe durata celor 34 de etape ale ediției 2014-2015.

sursa: lpf.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
32

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
161

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...

Deficitul de judecători la Botoșani s-a mai redus, dar suntem încă în topul național!

astăzi, 09:42
48

Dacă în luna februarie județul Botoșani se afla pe primul loc în România, cu cel mai mare deficit de judecători, situația s-a mai îmbunătățit: am coborât pe locul...