Directorul DGASPC Botoşani, implicat într-un grav accident de circulaţie! VIDEO

Directorul DGASPC Botoşani, implicat într-un grav accident de circulaţie! VIDEO
Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC)  Botoşani, Dan Şlincu, împreună cu soţia, şi cei doi copii, a fost implicat, marţi seara, într-un grav accident de circulaţie, în Buzău.

Familia Şlincu pleca în Turcia, în concediu, iar pe centura Buzăului maşina condusă de directorul DGAPSC a fost lovită de un TIR care a pătruns pe contrasens.

În urma impactului, autoturismului directorului de la Protecţia Copilului s-a răsturnat şi a ajuns într-o grădină. Fiul acestuia, în vârstă de 11 ani, a suferit mai multe răni la nivelul feţei, după ce a fost tăiat de cioburile de la un geam, la fel şi soţia şi fiica sa, de 17 ani, având nevoie de îngrijiri medicale.

“Am înţeles că TIR-ul făcuse cu o zi înainte expertiza la RAR şi nu ţinea frâna pe partea dreaptă. Dintr-odată l-am văzut pe contrasens şi din instinct am tras de volan dreapta. Norocul a făcut că nu fie un impact frontal. Impactul a fost pe partea laterală, stânga, la portierele din partea stângă. Am fost aruncaţi de pe partea carosabilă şi am ajuns într-o grădină. Soţia şi băiatul sunt în spital, li s-au făcut investigaţii şi nu au nimic grav. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat", ne-a spus Dan Şlincu.

Potrivit Adevărul.ro şoferul TIR-ului a fost pe punctul de a fi linşat de către martorii care au văzut accidentul. Oamenii i-au reprosat bărbatului că a condus cu viteză excesivă într-o zonă unde se joacă mulţi copii.

Sursa FOTO, VIDEO: Adevărul.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
283

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
415

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...