Îngrijitoare româncă, îl bătea și mușca pe bătrânul asistat. Carabinierii au găsit-o în stare de ebrietate

Îngrijitoare româncă, îl bătea și mușca pe bătrânul asistat. Carabinierii au găsit-o în stare de ebrietate
O îngrijitoare româncă de 48 de ani, Gina Rusu, a fost arestată în flagrant delict de carabinierii din Melendugno, provincia Lecce, Italia, care au prins-o în timp ce îl agresa pe un bătrân, pe care femeia trebuia să-l îngrijească.

Militarii au fost informați de ceea ce se întâmpla de către vecini, extrem de îngrijorați și neliniștiți de urletele și plânsetele continue care proveneau din locuința bătrânului. Când au ajuns carabinierii la fața locului, au găsit bătrânul panicat, în timp ce câteva persoane încercau să-l liniștească, scrie gazetaromaneasca.com.

Victima era rănită la tâmplă și avea vânătăi mari pe genunchi. Puțin mai încolo era îngrijitoarea, în stare vizibilă de ebrietate, care urla și era confuză.

Bătrânul, tremurând și speriat, a explicat carabinierilor că relația cu îngrijitoarea care ar fi trebuit să aibă grijă de el și care era angajată regulamentar de circa șase luni, cu cazarea și masa incluse, după o primă perioadă de liniște, a devenit insuportabilă.
Românca devenea violentă ajungând să-l tragă de păr, să-l lovească și să-l muște, iar de mai multe ori a aruncat cu farfurii, tigăi, cești și tot ce-i era la îndemână.

La fața locului s-au dus două ambulanțe: una pentru a îngriji victima la fața locului, cealaltă pentru a o transporta pe îngrijitoare la spital, unde i-a fost diagnosticată o stare de agitație datorată ebrietății. Femeia de 48 de ani, cu antecedente pentru episoade asemănătoare, a fost transferată la penitenciarul din Lecce.

Femeia a fost arestată pentru infracțiunile de rele tratamente în familie, vătămare corporală, lovire și violență privată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
25

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
19

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...