Carrefour reinventează cumpărăturile de 14 ani

Carrefour reinventează cumpărăturile de 14 ani
În perioada 18 iunie - 15 iulie 2015, Carrefour România sărbătorește 14 ani de activitate printr-o lună aniversară plină de surprize, premii și activări care reinventează cumpărăturile într-un mod modern, în linie cu așteptările actuale ale clienților. Astfel, pe lângă Tombola Aniversară ce pune în joc 3 autoturisme SMART forfour, clienții vor putea experimenta cumpărăturile SMART folosind cărucioarele echipate cu tablete dar și aplicația Smart Shopping disponibilă pe Google Play, sau se vor putea juca pe platforma Kinect ‘’Zdrobește prețurile’’.

Pentru a participa la Tombola Aniversară, clienții trebuie să trimită codul unic de pe orice bon fiscal prin SMS la 1828 sau să-l înscrie pe www. carrefour.ro/14ani pentru șansa de a câștiga unul din zecile de mii de premii acordate din 14 în 14 minute.
Printre marile premii se numără smartphone-urile cu cartelă Orange PrePay cu 1400 minute naționale, tabletele, cartelele Orange PrePay cu 14 GB de internet la viteza 4G, dar și televizoarele SMART curbate Sony Bravia sau autoturismele SMART forfour.
Luna aniversară Carrefour dă startul provocării SMART Shopping. Clienții interesați de o experiență de cumpărături modernă au opțiunea de a alege cărucioarele cu tablete din toate hipermarketurile Carrefour, prin intermediul cărora îşi pot crea lista de cumpărături care va genera traseul optim în magazine. În plus, clienții vor primi prin intermediul aplicației ofertele speciale semnalizate prin intermediul dispozitivelor de tip beacon.
Toată rețeaua de 28 de hipermarketuri Carrefour a fost dotată cu aceste dispozitive de tip beacon de ultimă generație, propunând un nou canal de comunicare clienților noștri.
Aplicația SMART Shopping poate fi descărcată direct din Google Play pe telefoane, urmând câțiva pași simpli:
  • activarea Bluetooth-ului pe telefon
  • alegerea hipermarketului Carrefour dorit
  • completarea listei de cumpărături și primirea traseului optim în cadrul  magazinului
Pentru că experiența de cumpărături trebuie să fie în acelaşi timp modernă și distractivă, Carrefour  aduce distracția în magazin în fiecare weekend în perioada aniversară prin jocul ‘’Zdrobește prețurile’’ de pe platforma Kinect sau prin sesiuni de caricaturi digitale.
Campania aniversara a debutat cu un tort imens pentru botosaneni, clientii cantand alaturi de angajatii hipermarket-ului La multi ani! si bucurandu-se de surprizele din magazin.

 

(Material publicitar).