AFLA totul despre FC Spartaki Tskhinvali, adversara Botosaniului din Turul 1! VIDEO

AFLA totul despre FC Spartaki Tskhinvali, adversara Botosaniului din Turul 1! VIDEO
FC Botosani va debuta, pentru prima data in istorie, in cea de-a doua competitie intercluburi din Europa pe data de 2 iulie, pe teren propriu, atunci cand in Moldova vor veni georgienii de la FC Spartaki Tskhinvali.

Infiintata in anul 1936, FC Spartaki Tskhinvali este si ea la prima participare in cupele europene. Dupa mai multi ani petrecuti in ligile inferioare, Tskhinvali a promovat in anul 2013 in prima liga, iar acum a bifat calificarea in primul tur preliminar al Europa League, dupa ce s-a clasat pe locul 4 la finalul sezonului.

Echipa georgiana are un lot evaluat la 2,83 milioane de euro, in timp ce FC Botosani este evaluata la 11,5 milioane de euro. Cel mai scump fotbalist din lotul antrenat de Kakhaber Kacharava este atacantul Nika Katcharava, care valoreaza 200.000 de euro, in timp ce la Botosani cel mai scump jucator este Gabriel Vasvari, evaluat la 850.000 de euro.

Pe 24 aprilie in acest an, FC Spartaki Tskhinvali a reusit un rezultat mare impotriva fostei campioane Dinamo Tbilisi, o formatie cunoscuta in Europa, pe care a invins-o cu 4-1.

 

Spune-ne opinia ta