Opel Zafira cu documente falsificate, depistat la Vama Radăuți-Prut! Ce explicație a avut șoferul

Opel Zafira cu documente falsificate, depistat la Vama Radăuți-Prut! Ce explicație a avut șoferul
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut au întocmit lucrare penală unui bărbat, cetăţean din Republica Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru mijlocul de transport pe care îl conducea.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Aureliu I., cetăţean R. Moldova în vârstă de 44 de ani, conducând autoturismul marca Opel Zafira, înmatriculat în Italia.

Deoarece lucrătorii Poliției de Frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au stabilit faptul că talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentice, fiind falsificat.

În legătură cu cele constatate, Aureliu I. a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentele sunt false, inspecţia tehnică periodică fiind obţinută de la o firmă din Italia, contra sumei de aproximativ 80 euro.

Poliţiştii de frontieră au întocmit pe numele bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infraţiunii de uz de fals.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
61

În cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit de...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
19

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...

Cum a ajuns să fie ținut un spital nou-nouț din Botoșani cu lacătul pe ușă patru ani. A costat peste trei milioane de euro!

astăzi, 10:24
175

Spitalul de boli paliative din Botoșani, singura unitate spitalicească ridicată de la zero în ultimele trei decenii în județ, pentru care s-au plătit 3.2 milioane de euro, zace î...