FC Botosani a sarbatorit calificarea in Europa League! Valeriu Iftime a primit un tricou unic de la jucatori! FOTO, VIDEO

FC Botosani a sarbatorit calificarea in Europa League! Valeriu Iftime a primit un tricou unic de la jucatori! FOTO, VIDEO
Calificata in premiera in preliminariile Europa League, conducerea FC Botosani a organizat, vineri seara, o petrecere la Conacul Zaicesti.

Imediat dupa fluierul de final al meciului cu Viitorul Constanta, jucatorii, staff-ul tehnic si conducerea clubului au mers la Zaicesti pentru a cinsti calificarea in Europa. Jucatorii au fost insa putin retinuti, avand in vedere ca nu au reusit sa invinga pustii lui Gica Hagi, iar in timpul petrecerii se juca Dinamo - Astra 0-2. In cazul in care botosanenii reuseau sa invinga Viitorul, terminau acest sezon pe pozitia a 7-a.




"Sa va iubiti femeile"

Totusi, finantatorul Valeriu Iftime a incercat sa le dea incredere jucatorilor si a tinut un scurt discurs.

"A fost spectacol, ceea ce v-am rugat sa faceti. Bineinteles ca Leo e suparat ca nu am batut, dar una peste alta vreau sa-i felicit pe baieti, pe Leo. A fost un an nesperat de bun, dar bineinteles ca se putea mai bine. Eu spun ca atat am putut face si ca anul viitor putem face mai mult. Va urez sa avem vacanta, o vacanta scurta. Sa va iubiti femeile atat de mult, incat sa va ajunga pentru tot cantonamentul, sa reveniti cu gandul la FC Botosani, plini de energie", a spus Valeriu Iftime, care a adaugat ca Leo Grozavu nu va pleca de la FC Botosani.
"Multumesc sotiilor si prietenelor fotbalistilor"

Antrenorul botosanenilor l-a imbratisat pe finantator si a tinut sa multumeasca in primul rand iubitelor si sotiilor fotbalistilor si antrenorilor, pentru ca ii inteleg si ii sprijina.

"Vreau in primul rand sa multumesc tuturor sotiilor si prietenelor jucatorilor, sotiilor noastre, a colegilor mei, pentru faptul ca ne inteleg si ne sprijina in ceea ce noi facem, pentru ca nu este usor. Va doresc o vacanta placuta tuturor. Au nevoie de o saptamana cu deconectare totala. I-am rugat ca pentru o saptamana sa uite de fotbal, pentru ca ne asteapta un campionat foarte greu. Speram ca toti cei care vom fi in sezonul viitor sa fim uniti, sa lasam orgoliile la o parte si sa incercam sa facem ca reprezentarea Botosaniului in Europa League sa fie motiv de mandrie pentru toata lumea.", le-a spus Leo Grozavu jucatorilor sai.

Tricou de Europa League pentru Valeriu Iftime

Jucatorii de la FC Botosani i-au pregatit un cadou patronului de la Elsaco, Valeriu Iftime, care duminica implineste 55 de ani. Fotbalistii i-au daruit finantatorului un tricou al FC Botosani cu numarul 55 si cu numele acestuia pe spate si cel mai important lucru, pe brat au pus stema Europa League.

La finalul petrecerii a venit si tortul "Europa League", iar toti cei prezenti i-au cantat "La multi ani" finantatorului Valeriu Iftime.



Vacanta scurta pentru botosaneni

Jucatorii de la Botosani au liber pana pe 7 iunie, atunci cand se vor reuni la stadionul Municipal, urmand ca pe 8 iunie sa plece intr-un cantonament in Austria.

In aceasta vacanta scurta, fotbalistii botosaneni au si doua nunti: astazi se insoara Claudiu Codoban, iar pe 6 iunie se insoara Florin Acsinte. 

GALERIE FOTO:


































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
204

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
37

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
261

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...