Primarul din Vîrfu Câmpului, supărat pe vecinii care îi “îmbogăţesc” comuna

Primarul din Vîrfu Câmpului, supărat pe vecinii care îi “îmbogăţesc” comuna
Primarul comunei Vîrfu Câmpului, Aurel Ungureanu, s-a plâns în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural că persoane din comunele învecinate şi-au făcut un obicei din a veni şi a lăsa deşeuri pe raza unităţii administrativ-teritoriale pe care o păstoreşte.

Ungureanu a spus că deja are unele informaţii în baza cărora va reuşi să îi identifice pe cei care  vin şi aruncă gunoaiele pe unde apucă.

“Comuna Vîrfu Câmpului a devenit o gazdă foarte bună pentru vecinii care ne servesc cu gunoaie, câini, pisici şi multe altele. Am deja câteva date şi le voi rezolva cu colegii vecini, pentru că nu este normal. Avem destule probleme la nivel de comună şi vă rog fiecare să le gestionăm aşa cum trebuie. Trebuie pus un mare accent pe educarea cetăţenilor. Voi continua activităţile de identificare a acelor vecini care vor să mă ajute să am o comună bogată", a spus primarul comunei Vîrfu Câmpului.

“Conform legii puteţi da amendă, fără niciun fel de problemă", i-a transmis Răzvan Rotaru, comisarul-şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu. 

 

Spune-ne opinia ta