Şeful Gărzii de Mediu Botoşani: “Ne vom trezi cu focare de înfecţie în unele localităţi”

Şeful Gărzii de Mediu Botoşani: “Ne vom trezi cu focare de înfecţie în unele localităţi”
Comisarul-şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Botoşani, Răzvan Rotaru, a făcut un apel către primarii prezenţi, vineri, la şedinţa de Colegiu Prefectural şi care încă nu au încheiate contracte cu un operator de salubritate, să rezolve această problemă cât mai repede.

Rotaru a atras atenţia că  vine vara şi, dacă nu se vor gestiona cum trebuie deşeurile, acest lucru va favoriza apariţia unor focare de infecţie în unele localităţi din judeţul Botoşani.

“Consiliul Judeţean nu a reuşit să desemneze un operator de salubrizare. Ştiu că multe primării nu au contracte cu operatorii de salubrizare. Vă rugăm încercaţi să vă găsiţi un operator de salubrizare pentru că întâmpinăm probleme. Vine perioada caldă şi ne vom trezi cu focare de infecţie în anumite localităţi. Nu ştiu când va fi deschisă groapa de la Stăuceni, dar din informaţiile pe care le am, nu cred că va fi deschisă în acest an. Încercaţi să vă rezolvaţi această problemă. Cunoaşteţi foarte bine situaţia şi nu vreau să întâmpinăm probleme", a spus Răzvan Rotaru.

 

Spune-ne opinia ta