Vezi care este starea bebeluşului luat cu ambulanţa de la botez!

Vezi care este starea bebeluşului luat cu ambulanţa de la botez!
Bebeluşul de o lună şi jumătate, care a fost luat cu ambulanţa de la Biserica Vovidenia, a rămas internat la Spitalul "Sf. Maria" din Iaşi, acolo unde a fost transportat încă de joi seara.

Medicii ieşeni spun că starea copilului este bună, însă el va mai rămâne internat pentru supraveghere şi pentru a se evita eventualele complicaţii ulterioare.

"Starea copilului este bună, mai rămâne la noi în observaţie pentru o posibilă evoluţie spre o pneumonie postaspiraţie, pentru că din istoric au mai fost astfel de cazuri", a declarat medic Cătălina Ionescu, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului "Sf. Maria" Iaşi.

Incidentul s-a produs joi seara, în timp ce copilul era botezat, la Biserica Vovidenia din municipiul Botoşani. La fata locului a ajuns un echipaj de ambulanta tip ARTI (Ambulanta de Resuscitare si Terapie Intensiva), care l-a preluat pe bebelus si l-a transportat la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani, el fiind apoi transferat la Iaşi.

"In timpul botezului i s-a facut rau copilului. A fost sunata ambulanta si dus la spital. Am inteles ca acum este bine si, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa fie sanatatos. Am 16 ani de cand sunt preot si nu am patit asa ceva", ne-a declarat pr. Ilie Liviu Florariu, paroh al parohiei "Sfânta Ecaterina".

Intrucat parohia "Sf. Ecaterina" nu are lacas de cult propriu, credinciosii din aceasta parohie si parintele paroh Ilie Liviu Florariu folosesc pentru servicii religioase locasul de cult al parohiei Vovidenia.  

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
41

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
189

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
129

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...