Bebelus trimis la Iasi, dupa ce a fost scapat in cristelnita, in timpul botezului! FOTO, VIDEO

Bebelus trimis la Iasi, dupa ce a fost scapat in cristelnita, in timpul botezului! FOTO, VIDEO
Moment nefericit pentru o familie din Botosani, care s-a dus, joi dupa-amiaza, la Biserica Vovidenia pentru a-si crestina copilul in varsta de o luna si doua saptamani.

In momentul savarsirii Tainei Sfantului Botez, atunci cand a fost bagat in cristelnita, baietelul s-a lovit cu buza de marginea cristelnitei, dupa care preotul, cel mai probabil fiind speriat, martorii spun ca l-ar fi scapat in apa, cel mic luand cateva inghitituri.

La fata locului a ajuns un echipaj de ambulanta tip ARTI (Ambulanta de Resuscitare si Terapie Intensiva), care l-a preluat pe bebelus si l-a transportat la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Botosani.

Parintele Ilie Liviu Florariu, cel care a slujit botezul, nu-si explica ce s-a intamplat, precizand ca in cei 16 ani de cand este preot nu a trecut prin asemenea momente.

"In timpul botezului i s-a facut rau copilului. A fost sunata ambulanta si dus la spital. Am inteles ca acum este bine si, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa fie sanatatos. Am 16 ani de cand sunt preot si nu am patit asa ceva", ne-a declarat pr. Ilie Liviu Florariu.

La scurt timp, echipajul de ambulanta a fost solicitat din nou, de aceasta data pentru a-l transporta pe bebelus de la Sectia de Pediatrie la o clinica de specialitate din Iasi.

"Copilaşul era conştient, agitat, dar avea un traumatism minor la nivelul gingiei şi a buzei. Copilul a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Este posibil sa fi inghitit si apa", a declarat medicul Liviu Stan, din cadrul SJA Botosani.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
173

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
91

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
48

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...