Nu au unde se antrena, dar au obtinut rezultate fantastice in Franta: Pustii de la CSS BOTOSANI, campionii unui turneu international! FOTO

Nu au unde se antrena, dar au obtinut rezultate fantastice in Franta: Pustii de la CSS BOTOSANI, campionii unui turneu international! FOTO
Echipa CSS Botosani '99-2000, pregatita de prof. Paul Cucu, a obtinut un rezultat de exceptie la un turneu international ce a avut loc in orasul Valenciennes, din Franta.

Turneul a avut loc in perioada 20-25 mai, fiind prezente 16 echipe din Franta, Belgia, Ucraina si doua din Romania, LPS Suceava, respectiv CSS Botosani. Echipele au fost repartizate in doua grupe, iar botosanenii au zdrobit tot in grupa B, terminand pe prima pozitie.

In semifinale, CSS Botosani a intalnit pe LPS Suceava, formatie cu care a plecat din Romania cu acelasi autocar si pe care a invins-o cu 4-3, dupa loviturile de departajare. Ajunsi in finala turneului, pustii antrenati de Paul Cucu s-au impus in fata gazdelor de la Valenciennes 1, cu scorul de 2-1, astfel ca au devenit campionii acestei competitii amicale.

Profesorul Paul Cucu s-a declarat extrem de multumit de rezultatul obtinut, mai ales ca elevii sai nu au o baza sportiva unde sa se pregateasca, asa cum au francezii: "A fost un turneu foarte frumos. Am ramas impresionati de baza sportiva unde a avut loc turneul, dotata cu trei sali si trei terenuri de fotbal. Au conditii de pregatire adevarate, fata de ce avem noi. Ii felicit pe baieti pentru rezultate. Este un rezultat mare, avand in vedere conditiile de pregatire care le avem noi aici".

Cealalta echipa din Romania, LPS Suceava, a terminat competitia pe locul 4, dupa ce a pierdut finala mica, in fata celor de la Aulnoy, cu scorul de 3-2 dupa executarea loviturilor de departajare.

La intoarcerea din Franta, CSS Botosani si LPS Suceava au vizitat stadionul Allianz Arena din Munchen.

CSS BOTOSANI 1999-2000: DOROFTEI CRISTI,MIRCESCU DANUT,VORNICEANU FLORIN,TOMA DANIEL,FILIP MARIUS,CIOBANU ALIN,CRIHAN DUMITREL,LOGHIN ROBERT,TAMPAU COSMIN,DOLHESCU ALEXANDRU,BOARIU ALEX,GROSU DANUT,CUCU VLAD,BORDEIANU IONUT,PATACA MIHAI

Rezultate CSS Botosani:

Grupa B:

RETHEL - CSS BOTOSANI 0-1
VALENCIENNES 2 - CSS BOTOSANI 1-2
GANSHHOREN - CSS BOTOSANI 0-3
CSS BOTOSANI – FERRIERE 3-0
ANDEVILLE - CSS BOTOSANI 0-1
COMBS LA VILLE – CSS BOTOSANI 0-2
US AULNOY – CSS BOTOSANI 0-1

Semifinale:

CSS BOTOSANI - LPS SUCEAVA 4-3(0-0) - dupa lovituri de la 11 m
VALENCIENNES 1-AULNOY 1-0

Finala mica: AULNOY – LPS SUCEAVA 3-2 ( 0-0) - dupa lovituri de la 11 m

Finala mare: CSS BOTOSANI - VALENCIENNES 1 - 2-1





 

 

Spune-ne opinia ta