ACS Inter Dorohoi este noua campioana a Ligii a IV-a si va reprezenta judetul Botosani la baraj! Palalaie, cel mai bun marcator! FOTO, VIDEO

ACS Inter Dorohoi este noua campioana a Ligii a IV-a si va reprezenta judetul Botosani la baraj! Palalaie, cel mai bun marcator! FOTO, VIDEO

   Ionut Tabultoc

Liga a IV-a din judetul Botosani are o noua campioana. Nou-promovata ACS Inter Dorohoi a castigat penutimul joc din campionat, scor 6-0 cu Rapid Ungureni, si a devenit matematic campioana judeteana.

Inter Dorohoi a produs surpriza in acest sezon de Liga IV-a, reusind sa castige primul trofeu din istorie, dar si dreptul de a participa la barajul pentru promovarea in Liga a III-a. Dorohoienii au luata fata fostei campioane, Luceafarul Mihai Eminescu, care a fost nevoita sa cedeze cativa jucatori in curtea Inter-ului.

Miercuri dupa-amiaza, la ultimul meci de pe teren propriu, Inter Dorohoi a primit cupa, tricourile si medaliile de campioni, de la conducerea AJF Botosani. Dorohoienii i-au intalnit pe cei de la Rapid Ungureni si aveau nevoie de cel putin un punct pentru a fi campioni, insa au reusit o victorie la scor, golurile fiind marcate de Negruț, Alexandru (doua goluri din penalty.), Mandache, Costaș si Mamara.

Municipiul Dorohoi poate sa aiba echipe in Liga a II-a si a III-a

La finalul partidei jucatorii au fost felicitati de presedintele AJF Botosani, Bogdan Zanfirescu, iar primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, le-a inmanata cupa de campioni.

Sunt foarte mandru pentru performanta care ati facut-o astazi. Este un lucru deosebit sa devii campion judetean. Eu sunt convins ca voi nu mai sunteti in Liga a IV-a, pentru ca sunt sigur ca o sa reusiti promovarea in Liga a III-a. Voi puteti scrie istorie pentru Dorohoi, ca municipiul Dorohoi sa aiba echipe in Liga a II-a si a III-a., le-a spus jucatorilor, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu.

Inter Dorohoi va participa la barajul de promovare in Liga a III-a, care din acest an nu se mai disputa intr-o singura mansa, ci in doua manse tur-retur.

Va conta mult unde vor juca primul meci. Asa cum i-am vazut eu si faptul ca au achizitionat cativa jucatori de la fosta campioana, cred ca ar fi sanse de reusita la acest baraj. Ramane sa vedem si adversarul pe care il va intalni, a declarat Bogdan Zanfirescu, presedinte AJF Botosani.

Peste 40 de goluri pentru golgheterul campionatului


Tot ieri, conducerea AJF Botosani a oferit trofeul pentru cel mai bun marcator al sezonului 2014-2015 al Ligii a IV-a, iar acest trofeul a fost castigat de Florin Palalaie (foto sus) , de la Rapid Ungureni.

Fotbalistul Rapidului a marcat 43 de goluri, din totalul de 58 de goluri reusite de echipa sa. Florin Palalaie a primit trofeul de golgheter, o diploma si o minge din partea AJF Botosani.

Palalaie l-a avut coleg in meciul cu Inter Dorohoi pe cel mai in varsta fotbalist din Liga a IV-a, portarul Dumitru Sandu, ajuns la 50 de ani. Dumitru Sandu este tatal jucatorului de la FCM Dorohoi, Eduard Sandu.























































 

 

Spune-ne opinia ta