Un profesor beat a luat-o la fuga dupa ce a intrat cu masina intr-un indicator!

Un profesor beat a luat-o la fuga dupa ce a intrat cu masina intr-un indicator!
Un profesor de la o unitate de invatamant din Botosani a provocat, miercuri seara, un accident pe strada Bucovina, dupa ce s-a urcat baut la volan.

Barbatul, in varsta de 36 de ani, profesor la Colegiul Economic "Octav Onicescu", se deplasa la volanul unui VW pe strada Nicolae Iorga, dinspre Inspectoratul Scolar catre sensul giratoriu, dar cu doar cativa metri inainte de a ajunge in intersectie a pierdut controlul asupra volanului, a urcat pe trotuar, intrand intr-un indicator rutier.

In loc sa se dea jos din masina, barbatul si-a continuat drumul iar cand a ajuns in Bariera Curtesti a abandonat VW-ul si a luat-o la fuga.

Cativa martori au reusit sa il opreasca pe sofer in apropierea Ocolului Silvic, la fata loculului ajungand si politistii.

Barbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentratie de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducatorul auto a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei si se va alege cu dosar penal.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
60

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
106

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
139

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...