ACCIDENT la Lebada! Mercedes DISTRUS de un sofer care, dupa ce a rupt un stalp, a fugit! FOTO, VIDEO

ACCIDENT la Lebada! Mercedes DISTRUS de un sofer care, dupa ce a rupt un stalp, a fugit! FOTO, VIDEO
Putin inainte de ora 5:00, un apel la 112 anunta ca un Mercedes Benz E 220 care circula dinspre Botosani spre Iasi, in zona Alfa Land, merge in zig-zag, fiind un pericol pentru participantii la trafic.

Peste numai trei minute un alt apel la numarul unic de urgenta anunta ca acelasi Mercedes Benz a intrat intr-un gard si nu misca nimeni in masina.

La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de politie, pompieri si ambulanta. Numai ca....surpriza! Conducatorul auto a iesit din masina inainte ca acestia sa ajunga si fara sa fie vazut de martori, luand-o la fuga prin curtile oamenilor si a disparut.

Dupa efectuarea primelor verificari proprietarul bolidului ar fi din Trusesti, iar politistii trebuie sa afle cine era la volan. Cel mai probabil, accidentul rutier s-a petrecut pe fondul vitezei excesive, imediat dupa sensul giratoriu de la Alfa Land soferul a pierdut controlul volanului, a intrat intr-un gard de sarma de pe partea dreapta, dupa ce a rupt un stalp, oprindu-se in niste copacei. 

Cadrele medicale spun ca soferul a avut mare noroc pentru ca in momentul impactului s-au deschis toate airbag-urile, astfel ca persoana din masina a fost protejata.

Autoturismul a fost scos cu greu din vegetatie pentru a fi pus la platforma. 

Citeste si: Vezi al cui este Mercedesul făcut praf la Lebăda!























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
118

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
709

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
240

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...