Crosul liberalilor: Grigoras a terminat cursa cu brio, Lupascu a abandonat! FOTO

Crosul liberalilor: Grigoras a terminat cursa cu brio, Lupascu a abandonat! FOTO
Acțiunea “Hai la cros ca-i sănătos!", desfasurata în cadrul campaniei “PNL Botoșani susține sportul de masă", cu ocazia împlinirii a 140 de ani de istorie liberală, a avut loc, sambata dimineata, in centrul municipiului Botosani.

Cateva zeci de copii si adulti s-au inscris la cros, in frunte cu persoane importante din PNL Botosani, senatorul Viorel Grigoras, fostul manager al Spitalului Mavromati, Viorel Iliuta,  si consilierii municipali Eugen Apostoliu si Catalina Lupascu. Nu toti au terminat insa cursa. Fostul viceprimar al municipiului Botosani, Catalina Lupascu, a abandonat cursa.

"Am vrut sa dam un semnal la nivelul comunitatii ca asemenea activitati ar trebui organizate, daca nu in fiecare weekend, macar o data pe luna. De ce? Pentru ca pe langa abandonul meu am vazut ca au abandonat si foarte multi copii, ori daca un copil abandoneaza alaturi de o persoana adulta trebuie sa ne punem un semn de intrebare. Copiii nostri sunt din ce in ce mai putin rezistenti la efort", a declarat Catalin Lupascu.

In schimb, senatorul Viorel Grigoras a fost in mare forma si a terminat cursa care a avut startul in fata Casei de Cultura a Sindicatelor pe traseul - Cuza Voda, Mihail Kogalniceanu, Bulevardul Mihai Eminescu si strada Marchian.

"Cred ca a trecut un an si jumatate de cand nu am alergat atat, dar miscare fac zilnic. Cand vin de la Bucuresti mai am treaba prin jurul casei, mai merg si pe jos. Sunt fericit ca am reusit sa trec linia de sosire. Felicit toti participantii", a spus Viorel Grigoras.

Castigatorii au primit cupe, diplome si tricouri.



































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
86

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
58

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
204

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...