UPDATE Suspect în cazul fetiţei de 7 ani, molestată sexual, ridicat de poliţişti!

UPDATE Suspect în cazul fetiţei de 7 ani, molestată sexual, ridicat de poliţişti!
Principalul suspect în cazul fetiţei de 7 ani, care a fost molestată sexual într-un cartier din municipiul Botoşani, în apropierea blocului în care micuţa locuieşte, a fost ridicat, vineri, de poliţie şi dus la audieri.

Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, care corespunde descrierii copilei. După ce va fi audiat, suspectul va fi internat la secţia de Psihiatrie, pentru expertiză. 

Vă reamintim că marţi, mama unei fetiţe de 7 ani a reclamat la Poliţie că fiica sa a fost acostată de un individ care se afla pe o bicicletă şi, după ce a tras-o într-un loc ferit, i-a băgat mâna în pantaloni şi a pipăit-o în zonele intime, apoi a sărutat-o pe obraz.

În paralel cu ancheta Poliţiei, şi reprezentanţii de la Protecţia Copilului au declanşat o anchetă, iar minora va fi supusă unei expertize psihologice.

UPDATE
După mai bine de două ore de audieri, bărbatul a fost internat la Secţia de Psihiatrie. Bărbatul a mai fost internat şi în trecut la Psihiatrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
109

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
64

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
69

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...