Vezi ce spune omul de afaceri Liviu Martiniuc despre incendiu!

Vezi ce spune omul de afaceri Liviu Martiniuc despre incendiu!
Omul de afaceri Liviu Martiniuc este convins că incendiul care a izbucnit, vineri dimineaţă, pe terenul pe care îl deţine în localitatea Chişcăreni, din oraşul Săveni, unde are depozitate tone de baloţi de paie, a fost pus de o mână criminală.

Martiniuc spune ca în apropierea terenului are un magazin care are camere de supraveghere şi speră ca făptaşul să fie prins.

“Focul a fost pus intenţionat acolo. Sunt convins 100%, fără discuţii. Am depozitat baloţii acolo pentru că e curtea mea, e grădina mea. Am început să mai iau din baloţi, după ce am fost atenţionaţi şi de ISU, dar acum dacă s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Sunt camere de luat vederi şi dacă a dat foc cineva se va vedea", a declarat, pentru Stiri.Botosani.ro, Liviu Martiniuc.

Cât priveşte conflictul cu cetăţenii care locuiesc în apropierea terenului unde a depozitat baloţii, omul de afaceri a spus: “Până acum nu au fost discuţii, acum au apărut după cele întâmplate".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
111

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
94

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
96

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...