Şedinţa trece, sensul giratoriu de la Carrefour rămâne!

Şedinţa trece, sensul giratoriu de la Carrefour rămâne!
Membrii comisiei de sistematizare a circulaţiei din municipiul Botoşani au amânat luarea unei decizii în ceea ce priveşte sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei, în apropierea Carrefour.

Poliţia Rutieră a făcut o solicitare ca respectivul sens giratoriu să fie desfiinţat, solicitare exprimată în ultima şedinţă a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, cms. şef Cristian Cucoreanu, şeful suspendat între timp al IPJ Botoşani, spunând că respectivul sens giratoriu mai mult îi încurcă pe şoferi.

Întrucât la sedinta de vineri nu a fost prezent niciun reprezentant al Poliţiei Rutiere, situaţia din intersecţia menţionată va fi rediscutată într-o şedinţă ulterioară.

"La şedinţă nu a fost prezent niciun reprezentant al Poliţiei Rutiere. Ţinând cont că solicitarea a venit din partea dumnealor, era potrivit să susţină acest punct de vedere, să nu discutăm în lipsă", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
320

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
43

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
295

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...