ACCIDENT LA ALFA LAND - Maşină distrusă, pasageri scăpaţi ca prin urechile acului! FOTO

ACCIDENT LA ALFA LAND - Maşină distrusă, pasageri scăpaţi ca prin urechile acului! FOTO
Două persoane au văzut moartea cu ochii după ce maşina cu care circulau s-a izbit puternic de un stâlp de iluminat public! Cei doi, soţ şi soţie, se aflau într-un autoturism Peugeot şi circulau, joi dimineaţă, dinspre Botoşani spre Iaşi.

Înainte de sensul giratoriu de la Alfa Land, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, oprindu-se într-un stâlp de iluminat public.

Ambii pasageri, şoferul şi soţia acestuia, au scăpat ca prin minune, asta deşi, în urma impactului cu stâlpul de iluminat public, s-a zdrobit caroseria maşinii pe partea stângă.

La faţa locului au ajuns două echipaje de Ambulanţă şi două echipaje din cadrul Departamentului de Pompieri Botoşani.

Şoferul le-a povestit poliţiştilor că s-a aplecat pe partea dreaptă, pentru a lua un pix din torpedou, moment în care a pierdut controlul volanului.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a beneficiat de primele îngrijiri medicale, după care a refuzat transportul cu ambulanţa la spital.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii criminalişti, care urmează să efectueze cercetări.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
35

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
232

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
173

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...