Şoferul care a produs accidentul de la Roşiori, arbitru si director adjunct la o şcoală din Dorohoi

Şoferul care a produs accidentul de la Roşiori, arbitru si director adjunct la o şcoală din Dorohoi

 Lucian Agavriloaie (centru)  darabaneni.ro

Şoferul vinovat de producerea accidentului de la Roşiori, în care a fost rănit grav primarul comunei Dângeni, este Lucian Agavriloaie, directorul adjunct al Şcolii Spiru Haret din Dorohoi.

Agavriloaie este profesor de educaţie fizică şi este şi arbitru de fotbal in cadrul Comisiei Judetene de Arbitri Botosani. Miercuri după-amiază acesta se îndrepta cu alţi doi arbitri la meciul din Liga a IV-a, dintre Sportivul Trusesti si Bucovina Rogojesti.

La intersecţia cu drumul naţional care duce la Săveni, Agavriloaie nu a acordat prioritate, intrând în plin într-un VW care circula regulamentar.

În urma impactului, directorul adjunct al şcolii dorohoiene a fost rănit la cap, acesta având sânge pe faţă, dar a refuzat iniţial transportul la spital. La locul accidentului el s-a interesat în permanenţă de starea celor două victime din maşina în care a intrat. Ulterior, bărbatul a acceptat să meargă la spital, fiind mai mult în stare de şoc.

Poliţiştii sosiţi la locul accidentului spun câ vina aparţine lui Lucian Agavriloaie pentru că nu a oprit la semnul STOP când a ajuns în intersecţie. El s-a ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
235

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
71

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
70

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...