Şeful Poliţiei Botoşani a părăsit sediul DNA! FOTO

Şeful Poliţiei Botoşani a părăsit sediul DNA! FOTO
După mai multe ore petrecute în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, cms. şef. Cristian Cucoreanu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani a părăsit instituţia, puţin după ora 17.00.

Cucoreanu a ieşit însoţit de avocatul său, Cristian Popovici, fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, şi nu a dorit niciunul să facă vreo declaraţie, din câte se pare cei doi îndreptându-se spre un restaurant din municipiul Suceava.

La audieri la Suceava a fost dus şi Adrian Osolinschi, şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul IPJ.

De asemenea, la DNA Suceava au ajuns şi mai mulţi angajaţi din Poliţia Botoşani, care au fost audiaţi ca martori.

Cms. şef Cristian Cucoreanu au urma să revină, marţi seară, la sediul DNA, pentru a i se aduce la cunoştinţă ce calitate are în acest dosar.

Acțiunea procurorilor DNA vizează săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție privind îndeplinirea defectuoasă a atribuțiilor de serviciu în legătură cu organizarea de concursuri privind promovarea în funcții de execuție și de conducere la nivelul unor servicii din cadrul Inspectoratului, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și Serviciul Cazier și Evidență Operativă.
 
Există suspiciuni privind favorizarea unor ofițeri, la promovarea în funcții de conducere și execuție, în detrimentul celorlalte cadre MAI participante la procedurile de selecție. 






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
31

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
401

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
234

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...