Doi miniştri aşteptaţi la Botoşani, pentru a discuta cu funcţionarii din administraţie

Doi miniştri aşteptaţi la Botoşani, pentru a discuta cu funcţionarii din administraţie
Funcţionarii din administraţia publică locală vor putea să îşi spună ofurile în faţa a doi miniştri care ar urma să vină la Botoşani până la sfârşitul acestui luni.

Este vorba de ministrul dialogului social şi ministrul muncii, care vor veni la invitaţia parlamentarilor social-democraţi.

“Va avea loc o vizită în perioada următoare. Parlamentarii vor să creeze o masă rotundă pentru dialog între parteneri invitând ministrul muncii, ministrului dialogului social. Se va veni şi se va explica exact ce urmează în perioada următoare, care este perspectiva, care sunt priorităţile. Noi facem apel de doi ani de zile la Asociaţia Municipiilor de a ridica salariile în administraţie. S-au ridicat în învăţământ, în sistemul sanitar, şi urmează probabil în cel mai scurt timp şi salariaţii din administraţie", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

La sfârşitul săptămânii trecute, toţi funcţionarii din Primăria Botoşani au fost în grevă generală pentru o zi, principala nemulţumire a acestora fiind legată de salarizare.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1064

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
305

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
262

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...