11 medalii castigate de Clubul Sportiv Real Taekwondo Team, la Campionatul National Taekwondo WTF

11 medalii castigate de Clubul Sportiv Real Taekwondo Team, la Campionatul National Taekwondo WTF
La finele saptamanii trecute a avut loc in localitatea Miercurea Ciuc, judetul Harghita, cea de a XVIII a editie a CAMPIONATULUI NATIONAL de COPII, JUNIORI MICI si CADETI la Taekwondo WTF .

Acest mare eveniment dedicat copiilor cu varstele cuprinse intre 6 si 13 ani a fost organizat de catre FEDERATIA ROMANA DE TAEKWONDO WTF in parteneriat cu Clubul Sportiv PHOENIX, din localitatea Miercurea Ciuc, in incinta salii de sport EROSS ZSOLT ARENA. La aceasta competitie au participat peste 400 de sportivi, de la 32 de cluburi de profil din tara.

Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a participat cu un lot format din 22 de sportivi la toate cele trei categorii de varsta. Datorita bunei evolutii la acest eveniment Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a obtinut in total un număr de 11 medalii din care 3 de aur, 5 de argint si 3 de bronz dar si 2 trofee.

La clasamentul general Clubul Sportiv Real Taekwondo Team a obtinut locul IV iar sportivul ANDY-EDUARD RADIS a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria copii. O evolutie destul de buna au avut si sportivii: GABRIEL GHIABURU, STEFAN IVANOV, ALESSIO CHELARIU, DAVID IACOB, RAZVAN MARIN, ADINA GRADINARU, DELIA ELENA NECHITA, JUSTINIAN VLADUT TRIFAN, SEBASTIAN CUCU,ROBERT GABRIEL DIRVARIU chiar daca acestia nu au reusit sa obtina nici o medalie.

“Obtinerea celor 11 medalii si a celor 2 trofee demonstreaza inca o data faptul ca suntem un club puternic si cu sportivi foarte bine pregatiti . Doresc sa multumesc tuturor sportivilor pentru evolutia si rezultatele obtinute la aceasta competiite dar si parintilor care se implica in activitatile clubului. In perioada 22-24 mai FEDERATIA ROMANA DE TAEKWONDO WTF in parteneriat cu C.S. Real Taekwondo Team, va organiza la Sala Polivalenta ELISASABETA LIPA, din Municipiul Botosani TURNEUL de TAEKWONDO WTF- BOTOSANI OPEN a IV a editie (categoriile Kyeorugi, Poomsae, 2VS2, si Speed-Kick pentru Copii, Juniori Mici, Cadeti, Juniori si Seniori) si TRIAL/SELECTIE LOT NATIONAL CADETI. La acest eveniment sunt asteptati peste 700 de sportivi, antrenori, instructori, arbitri, tehnicieni, sustinatori din toata tara dar si staful FEDERATIEI ROMANEA DE TAEKWONDO WTF., a declarat presedintele-antrenor PASNICIUC NICOLAE.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
23

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
55

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
342

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...