Şi-a găsit mama spânzurată!

Şi-a găsit mama spânzurată!
O femeie de 73 de ani şi-a încheiat duminică socotelile cu viaţa şi s-a spânzurat de o grindă într-o anexă a casei din comuna George Enescu.

Femeia locuia sub acelaşi acoperiş cu un fiul de-al său, în vârstă de 44 de ani. La mijlocul lunii aprilie, după decesul unei surori, femeia a intrat în depresie şi a spus de mai multe ori că vrea să moară şi ea pentru a se întâlni pe lumea cealaltă cu sora ei defunctă, scrie Opinia de Dorohoi.

Duminică la ora 14.00 a ieşit din casă şi după jumătate de oră a fost găsită de fiu fără suflare atârnată de o grindă a anexei. Femeia a ales să se spânzure cu o bucată de funie din rafie şi nu a lăsat niciun bilet de adio.

Corpul ei a fost preluat de Medicina Legală, unde va fi efectuată necropsia care va stabili cu exactitate cauzele decesului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
130

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
82

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
47

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...