Preşedintele Consiliului Judeţean, despre activitatea administratorului public: “Trebuie să fie un pic mai atent”

Preşedintele Consiliului Judeţean, despre activitatea administratorului public: “Trebuie să fie un pic mai atent”
Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, nu are ce reproşuri să îi facă administratorului public al judeţului vizavi de modul în care îşi duce la îndeplinire atribuţiile, dar susţine că acesta ar trebui să fie ceva mai atent în ceea ce priveşte relaţia cu consilierii judeţeni.

La ultima şedinţă de Consiliu Judeţean mai mulţi aleşi judeţeni au criticat atitudinea administratorului public în relaţia cu Consiliul,  fiind nemulţumiţi de faptul că acesta nu i-a informat cu privire la activitatea pe care o desfăşoară în calitate de reprezentant al Consiliului Judeţean în Adunarea Generală a Acţionarilor de la Nova Apaserv.

“Activitatea administratorului, cel puţin de când i-am repartizat nişte atribuţii, nu am ce comenta. Trebuie să fie un pic mai atent la relaţia cu Consiliul Judeţean. La lipsa de comunicare i s-au adus lui acuze. La ultima şedinţă, dumnealui şi-a luat angajamentul şi cu siguranţă aşa va fi, că în şedinţa din luna mai va prezenta inclusiv o informare. Este, dacă vreţi, şi o chestiune de respect pentru consilierii judeţeni", a precizat Gheorghe Sorescu.

 

Spune-ne opinia ta