Un vis ce poate deveni realitate! FC Botosani si Viitorul lupta pentru ultimul loc ce duce in Europa League! PROGRAMUL ultimelor etape!

Un vis ce poate deveni realitate! FC Botosani si Viitorul lupta pentru ultimul loc ce duce in Europa League! PROGRAMUL ultimelor etape!
FC Botosani ocupa in aceste momente locul 6 in Liga 1, ultimul loc ce duce in Europa League, si are trei puncte peste Viitorul, echipa pe care o va intalni in ultima etapa a campionatului.

Botosanenii se afla la doua puncte in spatele celor de la Astra Giurgiu si pot visa chiar la cel de-al doilea loc pentru Europa League. In ultimele patru etape giurgiuvenii au cel mai greu program, urmand sa intalneasca Otelul, U Cluj, ASA Targu Mures si Dinamo Bucuresti.

La prima vedere Viitorul pare a avea un program ceva mai usor, insa dupa ultimele rezultate inregistrate orice meci va fi dificil.

Echipa lui Gica Hagi va intalni Dinamo in urmatoarea etapa, dupa care vor juca impotriva Concordiei Chiajna si a celor de la FC Brasov, iar in ultima etapa vor veni la Botosani.

FC Botosani va juca etapa viitoare in deplasare la CFR Cluj, dupa care vor primi vizita celor de la Pandurii Targu Jiu. Va urma o noua deplasare dificila la Steaua Bucuresti, iar in ultima etapa vor juca pe teren propriu cu Viitorul.

Daca acum s-ar incheia campionatul, Astra Giurgiu ar intra in cel de-al doilea tur preliminar al Europa League, alaturi de Steaua Bucuresti, iar FC Botosani ar intra in turul trei preliminar.

Vom vedea ce se va intampla in ultimele patru runde, cert este ca mai sunt doua meciuri pe "Municipal" si trebuie sa fim intr-un numar mare pentru a-i incuraja pe baietii nostri.


 

 

Spune-ne opinia ta