Steaua a castigat in fata lui Dinamo, dupa un meci cu incidente! CLASAMENT

Steaua a castigat in fata lui Dinamo, dupa un meci cu incidente! CLASAMENT

   gsp.ro

Steaua a invins-o pe Dinamo cu 3-1 intr-un meci disputat duminica seara pe National Arena, in etapa a 30-a a Ligii 1.

O victorie extrem de importanta pentru trupa antrenata de Costel Galca, venita dupa un meci nebun, intrerupt aproape jumatate de ora de arbitrul Cristi Balaj, din cauza incidentelor din tribune. Derbiul bucurestean a inceput cu un spectacol pirotehnic oferit de suporterii dinamovisti, care a dus la amanarea startului partidei timp de aproape 10 minute.

Dinamo a inceput mai bine partida, dar fara sa-si creeze mari ocazii la poarta lui Arlauskis. De partea cealalta, Steaua, cu Chipciu pe post de varf, n-a avut nici ea vreo ocazie notabila in prima parte.

La revenirea de la cabine, suporterii "cainilor" s-au dat din nou in spectacol, iar Balaj a luat decizia de a trimite jucatorii la cabine, dupa ce Arlauskis a fost lovit cu un obiect din tribune si in apropierea sa s-a aruncat o petarda.

Dupa 20 de minute de intrerupere, jocul s-a reluat, iar Steaua a reusit sa deschida scorul dintr-un penalti dictat la un fault al lui Barboianu asupra lui Stanciu. A batut acelasi Stanciu si a transformat cu siguranta. Peste numai 3 minute, Stanciu a dus scorul la 0-2, cu un sut superb de la marginea careului. Al patrulea gol marcat de mijlocasul Stelei in ultimele doua partide disputate.

"Ros-albastrii" au avut apoi in mai multe randuri sansa unui 3-0, dar golul a venit in poarta lui Arlauskis, dupa o combinatie intre doi jucatori trimisi dupa pauza in teren de antrenorul Flavius Stoican. Rotariu a pasat bine din partea stanga, iar Elhamed a incins finalul meciului.

Steaua a avut insa emotii doar 5 minute, pentru ca Tucudean a reusit sa scoata un penalti dupa un duel cu Bunoza. A executat Prepelita si a stabilit scorul final. 3-1 pentru Steaua si campioana se apropie din nou la doua puncte de prima clasata, ASA Targu Mures, cu patru etape ramase pana la finalul sezonului.

CLASAMENT:
CLASAMENT:

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
113

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
68

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
72

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...