Americanul Mayweather l-a învins la puncte pe Pacquiao! A fost corecta decizia? VIDEO

Americanul Mayweather l-a învins la puncte pe Pacquiao! A fost corecta decizia? VIDEO
Floyd Mayweather a cîștigat lupta așteptată de o întreagă planetă. Toți cei trei arbitri i-au acordat victoria la puncte în fața lui Manny Pacquiao.

În fața a peste 16.000 de fani, Mayweather și-a trecut în palmares al 48-lea succes consecutiv la profesioniști. Americanul a reunit centurile WBA, WBC, WBO și The Ring la categoria supermijlocie și a rămas în continuare cel mai puternic boxer indiferent de categorii, fiind lider autoritar în clasamentul pound for pound.

Pacquiao a părut să controleze partida, însă a fost destul de departe de luptătorul pe care îl știam. Pac-Man s-a lăsat atras în ritmul lent impus de Mayweather și n-a mai lansat loviturile devastatoare cu care ne obișnuise. Puținele serii pe care le-a reușit nu s-au concretizat, deși l-a avut pe Floyd în corzi.

Americanul a stat la cutie, a lovit puțin, însă decisiv: Tata îmi tot spunea să atac, dar eu mă băteam cu Pacquiao. N-am cum să-l ascult mereu, nu pot să ies la atac în fața unui astfel de adversar.

Manny Pacquiao a fost luat prin surprindere de decizia unanimă a arbitrilor la partida cu Floyd Mayweather. Filipinezul se aștepta să cîștige și n-a înțeles deloc cum arbitrii au putut să îi dea un avantaj categoric adversarului său: 118-110, 116-112 și 116-112.

 A fost o luptă bună, am crezut că am cîștigat meciul. L-am lovit de foarte multe ori și chiar am crezut că l-am bătut. Se mișcă foarte mult și nu am putut să lovesc la fel de mult ca de obicei. M-a lovit, i-am simțit puterea, însă i-am făcut față. N-am forțat mai tare în ultimele două runde, credeam că nu mai are rost să atac pentru că sînt în avantaj, a spus Manny Pacquiao.

sursa: gsp.ro 
VEZI VIDEO AICI!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
219

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
107

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...

Prefectul, apel în ședință pentru siguranța elevilor: „Observ că s-au făcut progrese...” (video)

astăzi, 09:40
49

O astfel de situație, a cazurilor de violență în școli, a fost punctată și de către șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, comisar șef de poliție Costîn...