Bordura i-a ieşit în faţa maşinii!

Bordura i-a ieşit în faţa maşinii!
Beat la volan, şi-a distrus maşina după ce s-a izbit în bordura trotuarului. La venirea poliţiştilor, botoşăneanul de 27 de ani a refuzat să sufle în aparatul etilotest.

La data de 1 mai 2015, în jurul orei 23.40, Poliţia municipiului Botoșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Victoriei din municipiu, un autoturism s-a oprit în bordura trotuarului, iar conducătorul auto pare să se afle sub influența alcoolului.

La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe P. G., de 27 de ani, din municipiul Botoșani, posesor permis de conducere din anul 2015, stabilindu-se că acesta a condus autoturismul respectiv, găsit avariat.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică și vorbea incoerent, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat.

De asemenea, conducătorul auto a refuzat şi procedura prelevării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
              
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul conducătorului auto de a se supune prelevării mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
21

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
455

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
94

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...