1 Mai, la Botoşani: Grătare, bere şi multă voie bună! GALERIE FOTO

1 Mai, la Botoşani: Grătare, bere şi multă voie bună! GALERIE FOTO
Ziua Muncii a fost marcată, vineri, de sute de botoşăneni printr-o ieşire la iarbă verde, la un grătar. A devenit deja o tradiţie ca în această zi, zona de agrement de la Pacea să se anime, grătarele să sfârâie, iar muzica să răsune din difuzoare.

Încă de dimineaţă, câţiva tineri dornici de distracţie şi-au întins păturile sau chiar şi-au adus corturile şi s-au pus pe petrecut. Dacă unii au făcut grătarele pe care au pregătit micii, cârnăciorii sau cotletele, alţii au jucat table, cărţi sau badminton. Nu a lipsit bineînţeles berea.

Chiar dacă nu a fost vreme de plajă, mai mulţi botoşăneni s-au întins pe iarbă şi s-au bucurat de razele soarelui.

Spre amiază, zona unde Primăria a amplasat grătare şi mese cu bănci  s-a aglomerat, astfel că cei care au ajuns mai târziu au venit cu propriile grătare.

"Am profitat de faptul că este frumos afară şi am ieşit cu prietenii să mâncăm un mic, să bem o bere. Dacă tot nu am plecat la munte sau la mare, măcar să ne relaxăm şi să ne bucurăm de vremea frumoasă la iarbă verde", a spus unul dintre tinerii care era vineri la Pacea.

Din maşinile care erau parcate pe vechea şosea de centură răsuna muzică de toate felurile, adulţi şi copiii bucurându-se de această zi.

Şi în oraş terasele au fost luate cu asalt în special de tineri, iar cei mai norocoşi au profitat de minivacanţa de 1 Mai şi au plecat la munte, vineri dimineaţă spre Suceava plecând un număr mare de maşini.



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
30

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
153

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
65

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...