Tânără moartă în condiţii suspecte, in comuna Roma! Procuror: Am început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de omor- FOTO, VIDEO

Tânără moartă în condiţii suspecte, in comuna Roma! Procuror: Am început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de omor- FOTO, VIDEO
Moartea unei tinere în vârstă de 28 de ani, din localitatea botoşăneană Roma, este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Fata a fost găsită căzută în camera ei de către mamă şi în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvată.

Ionela Maxim lucra în Spania, dar de o săptămâna se întorsese acasă şi pe perioada şederii în ţară locuia cu mama sa. Joi după-amiază, cele două femei au luat masa, după care tânăra a spus că merge în camera ei să se odihnească. Mama fetei a trebăluit prin gospodărie ceva vreme, iar la un moment dat a intrat în casă. De pe hol, aceasta a văzut că uşa camerei fetei este deschisă iar când şi-a aruncat privirea în interior a observat că fiica sa zace inconştientă pe podea. Femeia a pus mâna pe telefon şi a sunat la unul dintre băieţii care locuieşte în acelaşi sat.

Ajuns la locuinţa mamei sale, bărbatul a sunat la 112 după care şi-a luat sora în braţe şi a urcat-o în maşina personală, venind cu ea spre Botoşani, de unde plecase către Roma şi echipajul SMURD de Terapie Intensivă. Cele două maşini s-au întâlnit la intrarea în municipiul Botoşani, la Cişmea, fata fiind preluată imediat de cadrele medicale. Acestea au început manevrele de resuscitare care au durat câteva zeci de minute, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru tânără.

“Când am ajuns fratele ei o scotea afară, pe uşă. L-am ajutat să o urce în maşină şi eu am stat cu ea în spate. Nu mai respira. Eu am căutat să îi iau pulsul, era vânătă, rece la faţă, doar pieptul mai era cald. Noi nu am ştiut ce e cu ea, am spus poate că are epilepsie, dar doctorul când a văzut-o a spus că e spânzurată", a spus o rudă  a fetei.

Moartea fetei este una SUSPECTA!


Întrucât pe gâtul fetei cadrele medicale au observat urme de violenţă, a fost anunţată şi Poliţia, ulterior ancheta fiind preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Nimeni nu îşi explică deocamdată ce s-a întâmplat cu tânăra de 28 de ani, mai ales că în încăperea în care rudele spun că au găsit-o anchetatorii nu au identificat vreun obiect care să indice că aceasta l-ar fi folosit pentru a se spânzura. Totuşi, în camera acesteia au fost găsite două bilete în care fata îşi cere iertare de la mama sa, însă nu face referire la sinucidere şi nici nu dă de înţeles că ar avea vreo supărare.

"A lasat un bilet in care isi cerea scuze de la mama si ca l-a iubit prea mult pe Marius (nr. iubitul ei)", a spus o ruda a fetei.

De asemenea, joi după-amiază, din câte se pare fata i-a trimis câteva fotografii bizare unui băiat cu care avea o relaţie, aceasta pozând nişte cabluri din casă. Apropiaţii spun că cei doi iubiţi se văzuseră cu o zi înainte şi păreau fericiţi. De altfel, pe contul fetei de pe o reţea de socializare aceasta a postat mai multe poze cu ei doi, în care par extrem de îndrăgostiţi, fata scriind că este logodită.

Dosar penal pentru omor!


În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor, dar deocamdată nu a fost vreo persoană incriminată. De asemenea, anchetatorii nu exclud  ca tânără să îşi fi pus capăt zilelor.

“Persoana avea urme de violenţă în zona gâtului. Urmează să se efectueze necropsia pentru a stabili cauza morţii. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor, având în vedere leziunea pe care o are în zona gâtului. Am început urmărirea penală pentru omor", a declarat Dumitru Croitoru, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Camera în care a fost găsită fata a fost siligilată de oamenii legii.

Procurorii l-au audiat în noaptea de joi spre vineri şi pe iubitul fetei, care părea extrem de afectat de cele întâmplate.

Familia fetei de 28 de ani a mai fost lovită de curând de un necaz. Fratele acesteia, care lucrează în Spania, a fost prădat de hoţi, din casa pe care o are în satul Roma dispărându-i mai  multe lucruri de valoare sau fiindu-i distruse.















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
15

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
22

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
182

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...