Iubitul tinerei moarte la Roma, adus la spital! Detalii noi despre logodnica sa!

Iubitul tinerei moarte la Roma, adus la spital! Detalii noi despre logodnica sa!

   Facebook

Iubitul tinerei din localitatea Roma, gasita joi seara fara suflare in locuinta mamei sale, a ajuns vineri la amiaza la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean.

Baiatul, in varsta de 28 de ani, era acasa, in salut Dolina, comuna Leorda, iar rudele au solicitat ajutor medical, dupa ce acesta a inceput sa se simta rau.

Cadrele medicale ajunse la fata locului l-au gasit pe baiat extrem de agitat, butonand in permanenta telefonul si, potrivit medicilor de la ambulanta, el prezenta un sindrom delirant.

Acesta a fost adus la Unitatea de Primire Urgente, unde a fost consultat de catre medici şi diagnosticat cu şoc emoţional. Baiatul a refuzat sa fie internat la Sectia de Psihiatrie, fiind luat acasa pe raspunderea rudelor.

Tanarul a fost audiat in noaptea de joi spre vineri de procurori, la sediul politiei din localitatea Roma, el parand extrem de afectat dupa ce a aflat ca iubita sa a murit.

Din cate se pare in ziua in care fata a fost gasita moarta cei doi s-ar fi certat, iar tanara ar fi amenintat ca se va fi sinucide.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
622

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
219

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
170

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...