Rana de la gât, singura găsită pe corpul tinerei din Roma

Rana de la gât, singura găsită pe corpul tinerei din Roma
Medicii legişti au efectuat, vineri, necropsia în cazul tinerei în vârstă de 28 de ani, din localitatea Roma, care a fost găsită joi seara fără suflare de către mama sa.

Pe corpul tinerei nu au mai fost găsite alte urme de violenţă, în afara rănii pe care o avea la nivelul gâtului şi care, din concluziile preliminare ale legiştilor, pare să se fi produs în urma unei ştrangulări.

Anchetatorii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "omor", fără a fi însă vreun suspect. Deocamdată, nu a fost găsit ştreangul care pare să fi produs această rană.

Mama şi iubitul Ionelei Maxim vor fi reaudiaţi de procurorii care vor merge vineri din nou la locuinţa din satul Roma, unde aceasta a fost găsită fără suflare.

Joi seara, anchetatorii au găsit în camera în care tânăra stătea mai multe bilete, în care aceasta îşi cerea scuze de la mama sa şi în care spunea cât de mult îl iubeşte pe cel cu care era logodită.

Apropiaţii nu îşi explică ce ar fi putut să o împingă pe tânără la sinucidere, mai ales că părea a forma un cuplu fericit cu un tânăr cu care locuia în Spania şi care venise cu ea acasă, în urmă cu câteva zile, băiatul fiind dintr-o localitate din judeţul Botoşani.

Ba mai mult, cu o zi înainte de fi găsită fără suflare, fata se despărţise în staţia de autobuz de iubitul ei, iar o cunoştinţă spune că erau afectuoşi unul cu celălalt şi păreau să se înţeleagă foarte bine.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
165

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
35

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
57

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...