Primarul Ovidiu Portariuc a vizitat santierul de la Parcul Cornisa! VEZI cand va avea loc inaugurarea! FOTO, VIDEO

Primarul Ovidiu Portariuc a vizitat santierul de la Parcul Cornisa! VEZI cand va avea loc inaugurarea! FOTO, VIDEO

Primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, a efectuat luni o vizita de lucru pe santierul de la Parcul de Agrement Cornisa. Edilul a vrut sa vada cum evolueaza lucrarile, pentru a se asigura ca sunt gata pana la finalul anului.

Prima vizita a fost facut la bazinele exterioare si piscina acoperita, care au fost realizate in procent de 30 %, respectiv 45 %. Apoi a urmat amfiteatrul in aer liber, realizat si el in proportie de 80 %, iar la final au fost vizitate terenurile sportive, cele de fotbal si tenis, realizate si ele in proportie de 60 %.

"Fata de ultima noastra vizita cred ca se poate vedea cu ochiul liber stadiul lucrarilor si am felicitat echipa, care s-a mobilizat prin numarul mare de muncitori care sunt pe santier. Deja lucrurile intra in regim normal si vom reusit sa depasim acele mici intarzieri. Ne incadram in timp, cum sa nu ne incadram? Aici se construieste un mic orasel si sper ca botosanenii se se bucure de ceea ce se intampla aici in primavara anului viitor", a declarat Ovidiu Portariuc.


Edilul a anuntat la lucrarile vor fi finalizate in luna decembrie 2015, iar in luna mai 2016 va fi inaugurat Parcul de Agrement.

"Eu sunt multumit de stadiul lucrarilor si de noua echipa de management, care a impus un lucru mult, mult mai alert si asta se vede cu ochiul liber. Daca nu saptamanat, cel putin la doua saptamani voi fi prezent aici, pentru a fi alaturi de colegi. In luna mai a anului viitor va fi deschiderea oficiala. ", a mai spui Ovidiu Portariuc.

































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...

Fără taxă de internare la „Mavromati”? Ce spune noul manager al spitalului! (video)

astăzi, 13:32
101

La aproape o săptămână de la ocuparea funcției de manager interimar, economist Corneliu Mihai a participat la o conferință cu presa locală. În cadrul conferinței, managerul unită...

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22
52

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...