Marian Petrache: "Este greu să găseşti un om după Florin Ţurcanu"

Marian Petrache: "Este greu să găseşti un om după Florin Ţurcanu"
Secretarul general al PNL, Marian Petrache, care a fost numit co-preşedinte interimar la conducerea filialei locale de la Botoşani, s-a deplasat vineri la Botosani, pentru a se întâlni cu liberalii de aici, în cadrul unei Delegaţii Permanente.

Înainte de întâlnirea cu liberalii, Petrache a susţinut o scurtă conferinţă de presă în cadrul căreia i-a mulţumit lui Florin Ţurcanu "pentru tot ceea ce a făcut pentru partid", cât timp s-a aflat la conducerea organizaţiei de la Botoşani.

“Vreau să îi mulţumesc lui Florin, colegul meu, pentru tot ceea ce a făcut la Botoşani în calitate de preşedinte al filialei Botoşani, una dintre cele mai puternice filiale din ţară şi care din 2004 a fost printre fruntaşele noastre", a afirmat Marian Petrache.

Acesta îşi doreşte ca membrii organizaţiei de la Botoşani să rămână uniţi, deşi recunoaşte că se creează agitaţie atunci când un lider important pleacă. Cât priveşte numirea unui preşedinte de la Botoşani, Marian Petrache a precizat că se caută varianta cea mai bună, care nu a fost găsită imediat după demisia lui Ţurcanu, motiv pentru care a preluat el conducerea interimară.

“Sunt convins că vom face o echipă, îmi doresc eu cel puţin, la fel de performantă ca şi până acum. Biroul Naţional în înţelepciunea lui nu a avut varianta cea mai bună la momentul acesta. O să o găsim. Căutăm să avem varianta cea mai bună având în vedere că e greu să găseşti un om după Florin Ţurcanu. Trebuie să fie un om care să aibă măcar calităţile lui Florin Ţurcanu de om politic. Cel mai important este ca această filială să rămână unită şi să aibă performanţă politică", a conchis Petrache.

Acesta a spus că, potrivit statutului PNL, Biroul Politic Naţional va numi un preşedinte la Botoşani, urmând ca alegerile să aibă loc după data de 1 ianuarie 2017.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani în alertă: Sunați la 112 dacă o vedeți pe Maria!

Marţi, 16 Aprilie 2024
235

Marți, în jurul orei 12.00, fata a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.Bobeică Narcisa Maria are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălț...

Se întâmplă lângă noi: Lecție de istorie, arhitectură și numismatica la Agenția BNR Suceava!

Marţi, 16 Aprilie 2024
71

Banca Națională a României (BNR) organizează cea de-a patra ediție a evenimentului „Zilele Porților Deschise”, în zilele de joi,18 aprilie, și vineri,19 aprilie. Pentru a...

Bărbat fără permis de conducere, depistat la volanul unui autovehicul neînmatriculat!

Marţi, 16 Aprilie 2024
70

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, luni,15 aprilie 2024, pe drumul comunal DC 77 din comuna Dersca, un autovehicul condus de un bărbat de 4...