Vezi ce spune conducerea Colegiului Economic despre eleva care a decedat!

Vezi ce spune conducerea Colegiului Economic despre eleva care a decedat!
Conducerea Colegiului Economic "Octav Onicescu", unde învăţa adolescenta de 16 ani care a fost găsită fără suflare, joi după-amiază, în apartamentul în care stătea cu chirie, nu îşi explică ce s-a putut întâmpla cu fata şi de ce ar fi recurs la sinucidere, în cazul în care concluziile medicilor legişti vor confirma că aceasta este cauza decesului.

Directorul unităţii de învăţământ, Ioan Huţanu, a spus că imediat după ce a aflat de tragedie a luat legătura atât cu diriginta Ioanei, care era elevă în clasa a IX-a, cât şi cu psihologul şcolii, şi i s-a comunicat că adolscenta nu a ridicat niciodată probleme. Ba mai mult, fata avea rezultate bune la învăţătură.

“Nu era o elevă cu probleme, nu era în evidenţa psihologului şcolar pentru activităţi de consiliere individuală. Psihologul mi-a relatat că a făcut o activitate de consiliere de grup, eleva nu prezenta niciun fel de problemă aparte ca să intre în zona de interes a psihologului. La şcoală avea o prezenţă bună, rezultate şcolare la fel bune, ne surprinde şi pe noi ce s-a întâmplat. Ştim că şi-a schimbat gazda în ultima lună de trei ori, mama lucrează în străinătate, dar se interesa destul de mult de copil, tatăl este în ţară, la Santa Mare. Am discutat şi cu doamna dirigintă şi nu mi-a relatat nimic special despre elevă că ar fi avut probleme, că ar fi avut ceva semnale că are nemulţumiri", a spus Ioan Huţanu.

Cu o zi înainte de a fi găsită fără suflare, Ioana a mers la şcoală, dar când a ajuns acasă aceasta era extrem de abătută, după cum a relatat colegul acesteia de apartament.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
12

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
141

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
123

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...