FCM Dorohoi a zdrobit Farul cu 5-1, dupa ce la pauza era 0-0 - FOTO

FCM Dorohoi a zdrobit Farul cu 5-1, dupa ce la pauza era 0-0 - FOTO
Meci de zile mari făcut de FCM Dorohoi în cea de-a treia etapă a play-out-ului Seriei I a Ligii 2, sâmbătă, pe stadionul 1 Mai. Jucătorii lui Vespazian Colban au învins aproape la scor de tenis pe Farul Constanţa, scor 5-1, şi au obţinut prima victorie din acest turneu de evitare a retrogradării.

Acest rezultat o distanţează pe FCM Dorohoi la şase puncte de Farul, cu trei etape înainte de finalul sezonului. "Marinarii" sunt tot mai aproape de baraj după ce şi ACS Berceni a câştigat cu CS Baloteşti şi are şi ea tot un avans de şase puncte.

Meciul de la Dorohoi a debutat cu o ocazie mare de gol de partea gazdelor după ce, în minutul 1, Vrabie a centrat de pe partea dreaptă şi Marin a reluat cu capul, din zona de 11 metri, puţin pe lângă bară. Farul Constanţa a replicat în minutul 6 prin Jianu, care a driblat aproape toată apărarea dorohoienilor, a pătruns fără prea mari probleme în careu şi a şutat în portarul Hărăguţă, care a respins în corner. Repriza s-a desfăşurat în principiu sub semnul echilibrului, fără ocazii foarte mari de gol, însă cu o determinare şi o posesie mai bună de partea jucătorilor lui Colban, scrie DorohoiNews.ro.

0-0 la pauza, macel in repriza secunda

La pauză tabela indica scorul de 0-0 şi nimic nu preconiza ceea ce urma să se întâmple în partea secundă a jocului. În repriza secundă a fost un adevărat recital de goluri.

În minutul 47, FCM Dorohoi a deschis scorul prin Marin, care a reluat cu capul, din plonjon, o minge centrată de pe partea stângă de Pavăl. După numai opt minute, Vrabie a executat un corner, iar Atudorei a înscris cu capul.

Farul a redus din diferenţă în minutul 59, tot cu o lovitură de cap. Neagoe a bătut o lovitură de colţ de pe partea stângă şi Pătraşcu a înscris, însă totul a fost o amăgire.

Din minutul 68, gazdele şi-au asigurat victoria după ce Orăşanu a trimis o minge în faţă lui Pavăl, care, după ce a depăşit un adversar şi a rămas singur cu portarul, a trimis cu şpiţul în plasă, iar în minutul 71 Vrabie a executat impecabil o lovitură liberă de la colţul careului direct în bara transversală de unde mingea a sărit după linia porţii.

Umilinţa nu s-a terminat însă aici, deoarece după numai două minute, în minutul 73, Grumezescu a închis tabela de marcaj după ce a înscris cu un şut la colţul lung de la marginea careului. S-a încheiat cu scorul de 5-1 şi Farul este cu încă un pas mai aproape de Liga 3.

FCM Dorohoi: Hărăguţă - Aur. Vlaicu, Cososchi, Atudorei, Pavăl - Orăşanu (cpt.)(Stancoschi ’87), Ghiviziu (G. Luca ’83), Barabaş, Vrabie - Al. Marin, Grumezescu (Mateiuc ’77)
Rezerve neutilizate: Listaru - Juncănaru, Amarinei, Chiorescu
Antrenor: Vespazian Colban

Farul Constanta: Cr. Nanu - Băjan (Cl. Popa ’55), D. Ciobanu (Cioinac ’75), Fl. Pătraşcu (cpt.), Cârstoiu - Ochia, R. Neagoe - Al. Grigoraş, Jianu, Szalkai - M. Enciu
Rezerve neutilizate: Al. Giurgiu, I. Plămadă, Sescioreanu, Al. Muscă
Antrenor: Marian Dinu
















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
2

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
352

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
214

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...