Polițist din Dorohoi, condamnat cu suspendare după ce a accidentat mortal un bătrân!

Polițist din Dorohoi, condamnat cu suspendare după ce a accidentat mortal un bătrân!
Un polițist din Dorohoi, care în iulie 2011 a accidentat mortal un bătrân, la Broscăuți, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Dorohoi.
 
Remus Florin R. a fost condamnat la doi ani de înschisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani. În plus, societatea de asigurări la care era asigurată maşina va trebui să plătească daune în sumă de 66.500 de lei faţă de rudele victimei. Sentinţa nu este definitivă.

La data de 20 iulie 2011, Remus Florin F., agent în cadrul Compartimentului Criminalistic Dorohoi, conducea un autoturism Dacia Solenza pe DJ 292, pe directia Dorohoi - Corlateni. Potrivit polițiștilor, ajungand in localitatea Broscauti, din cauza neatentiei in conducere, acroseaza cu partea lateral dreapta fata pe C. Mihail, de 80 de ani, din comuna Broscauti, care se deplasa, ca pieton, pe partea stanga a drumului public.
In urma impactului, bătrânul a fost proiectat pe parbriz, cazand apoi in santul de pe partea dreapta a sensului de mers. In urma leziunilor suferite victima a decedat pe loc.

Conducatorul auto a uzat de dreptul de a nu fi testat cu aparatul etilotest, solicitand recoltarea de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, activitate realizata la Spitalul municipal Dorohoi.

Suspendat din funcţie, Remus Florin R. este pus în prezent la dispoziţia conducerii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, efectuând doar anumite activităţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1037

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
299

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
257

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...