Bătaie între două familii de romi din Botoşani! Rudele au luat cu asalt UPU! FOTO

Bătaie între două familii de romi din Botoşani! Rudele au luat cu asalt UPU! FOTO
Un conflict între două familii de romi care locuiesc pe strada Octav Onicescu, din municipiul Botoşani, a degenerat, duminică seara, mai mulţi bărbaţi, dar şi femei, luându-se la bătaie.

Cele două familii locuiesc într-un imobil de pe Octav Onicescu, iar membrii uneia dintre familii a dat buzna peste cei cu care erau în conflict de mai mult timp, pe care i-au lovit cu tot ce le-a venit la mână.

La un moment dat, unul dintre bărbaţi a reuşit să iasă în stradă, dar s-a părbuşit pe trotuar, fiind văzut de un echipaj de jandarmi care trecea prin zonă. Oamenii legii au chemat o Ambulanţă, dar până la sosirea cadrelor medicale rudele l-au luat pe bărbatul rănit şi l-au transportat cu o altă maşină la Unitatea de Primiri Urgenţe.

La spital a ajuns un tânăr de 25 de ani, care a fost desfigurat cu o rangă, dar şi un bărbat şi o femeie.  Medicii din UPU au reuşit să-l stabilizeze pe tânărul aflat în stare gravă şi urmau să-l direcţioneze către Spitalul Clinic de Urgenţă Dr. N. Oblu din Iaşi.

La UPU s-au adunat şi circa 30 de persoane, rude ale celor răniţi, fiind  prezente şi echipaje de jandarmi.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
117

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
95

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
97

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...