Anchetă la un liceu din Botoşani după ce un elev ar fi venit cu un cuţit la ore!

Anchetă la un liceu din Botoşani după ce un elev ar fi venit cu un cuţit la ore!

Anchetă a Poliţiei la un liceu din municipiul Botoşani, după ce unul dintre elevi ar fi venit la şcoală cu un cuţit de bucătărie, după ce a avut un conflict cu un coleg de clasă.

Totul s-ar fi întâmplat în data de 1 aprilie la Liceul de Artă "Ştefan Luchian". Cu o zi înainte, doi elevi de clasa a VII-a au avut un conflict, din câte se pare cei doi agresându-se reciproc.  A doua zi unul dintre elevi ar fi venit la şcoală cu un cuţit de bucătărie, pe care l-a ţinut în ghiozdan pe tot parcursul orelor de curs, dorind cel mai probabil să îl intimideze pe colegul cu care se certase.

Mai mulţi colegi ai celor doi copii i-au spus dirigintei clasei că elevul respectiv s-a lăudat că are un cuţit în ghiozdan, fiind anunţată conducerea şcolii. Directorul unităţii de învăţământ, profesorul Beatrice Păpădie, a sesizat în data de 2 aprilie şi Poliţia.

“Am aflat de la copii că elevul respectiv ar fi avut în ghiozdan un cuţit. Am dispus constituirea unei comisii care să ancheteze cele sesizate şi am anunţat şi Poliţia. Nu ştim dacă elevul a avut într-adevăr acel cuţit, pentru că nimeni nu l-a văzut, dar în urma anchetelor ce vor fi făcute şi de către noi şi de poliţie vom vedea ce s-a întâmplat. Vom chema şi părinţii la şcoală să discutăm cu ei", ne-a declarat prof. Beatrice Păpădie.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, fiind efectuate cercetări pentru loviri sau alte violenţe şi port fără drept de armă albă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tot mai mulți români din Italia se întorc acasă: „S-a scumpit totul, plătim și aerul pe care îl respirăm”

astăzi, 09:27
13

Tendința este reflectată și de datele recente care indică o scădere semnificativă a sumelor de bani trimise în țară de către românii stabiliți în Italia, conform statistici...

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
34

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
237

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...