Demisie, cu moment de reculegere, la Consiliul Local!

Demisie, cu moment de reculegere, la Consiliul Local!
Unul dintre consilierii locali a renunţat la mandatul din Consiliul Municipal, acesta anunţându-şi demisia în debutul şedinţei ordinare de marţi.

Înainte de a-şi anunţa colegii că renunţă la funcţia de ales municipal, consilierul Gheorghe Iavorenciuc şi-a exprimat regretul că de când a preluat mandatul nu a reuşit să ducă la îndeplinire una dintre dorinţe, şi anume amenajarea unui sens giratoriu la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş.

“Mi-am depus demisia, dar nu inainte de a sustine un ultim cuvant, nu puteam sa plec intorcandu-va spatele, nu era demn din partea mea. Imi pare foarte rau nu mi s-a indeplinit ceea ce am dorit. De doi ani si jumatate am tot vorbit despre necesitatea acelui sens giratoriu de la intersectia Petru Rares cu Bulevardul. In ciuda vorbelor mele si a stradaniei dvs. de a aduce un lucru necesar ca sa nu fie victime in spatele hotararile noastre nu am reusit sa duc la indeplinire. Nu e nimeni vinovat, asa e viata, mergem inainte", a spus Gheorghe Iavorenciuc.

Acesta a propus ţinerea unui moment de reculegere în memoria victimelor din accidentele din Botoşani.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local de marţi este şi un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier local a lui Gheorghe Iavorenciuc, dar dat fiind faptul că acesta şi-a înaintat demisia în scris, proiectul va fi retras.

 

Spune-ne opinia ta